10 کشور برتر تولید کننده فولاد در جهان

فولاد

جهان در سال 2015 نزدیک به 1535 میلیون تن فولاد خام تولید و مصرف کرده است.

جهش های عظیم در فناوری، افزایش سطح درآمد پایه و عوامل پویای ژئوپلیتیک و سیاسی-اقتصادی تا حدی در افزایش تقاضا نقش دارند که به نوبه خود کشورها را مجبور به افزایش تولید و در برخی موارد مازاد بر تولید می کند.

اما مازاد تولید یا صادرات یک روند نگران کننده برای اقتصاد جهانی است. تولید مازاد فولاد به معنای صادرات مازاد با قیمت های بسیار پایین است که منجر به کاهش شدید تقاضای خارجی برای فولاد و اخراج انبوه مشاغل در خارج از کشور می شود.

چندین قدرت جهانی برای کاهش تولید و صادرات مازاد به منظور نجات بازارهای کار فشار آورده اند.

این مقاله به جزئیات روندهای اصلی در تولید جهانی فولاد می‌پردازد و به خواننده اجازه می‌دهد تا نظر آگاهانه‌ای در مورد سؤالات پیش روی تجارت جهانی فولاد و آینده آن شکل دهد.

image سازنده انواع اسکلت های فلزی و بهترین سوله سازی در مشهد

1. چین

چین از همه اهداف فراتر رفت و به رقم خیره کننده 808.4 میلیون تن فولاد خام در سال 2016 رسید.

تولید مازاد فولاد خام چین در حال حاضر چندین کشور از جمله ایالات متحده، اتحادیه اروپا و هند را نگران کرده است زیرا آنها ادعا می کنند که این کشور جعبه پاندورا را باز کرده است.

ایالات متحده و سایر اقتصادهای بزرگ در حال مذاکره با چین در مورد صادرات بسیار ارزان و مازاد این کشور هستند. به گفته روزنامه‌نگاران، اقتصاددانان و تحلیلگران بازار و سیاسی، خیزش‌های عمومی در مورد نیاز به ادامه کار کارخانه‌ها و تولید ناخالص داخلی در بالاترین حد خود، چین را مجبور می‌کند فولاد خام بیشتری نسبت به نیاز کل جهان تولید کند. طبق گزارش ها، این به آنها کمک می کند تا مشاغل آنها دست نخورده باقی بماند.

اما چندین کشور ادعا می‌کنند که چین از «بازارهای غربی به‌عنوان زباله‌های صادراتی» استفاده می‌کند، که باعث اخراج گسترده کارکنان در فراساحل و در نتیجه تولید پایین فولاد در ایالات متحده شده است.

چین 106.6 میلیون تن متریک صادر می کند و از سال 2009 شاهد رشد غیرقابل تصور 364 درصدی بوده است. کره جنوبی، ویتنام و فیلیپین بزرگترین خریداران فولاد چین هستند.

بیشتر شرکت های تولید کننده فولاد چین دولتی و دولتی هستند.

گروه Hesteel و Baosteel Group بزرگترین پردازنده‌های فولاد چین هستند و به بازارهای جهانی فولاد و متحدانش پاسخ می‌دهند.

مازاد بر ظرفیت تولید نیز باعث شده است که چین 50 درصد از تولید جهانی فولاد را در اختیار داشته باشد. رشد چین در بخش فولاد به دلیل عوامل سیاسی-اقتصادی همراه با توسعه داخلی و همچنین افزایش نفوذ ژئوپلیتیکی آن بر دریای چین جنوبی بیشتر خواهد شد.

2. ژاپن


اگرچه نمودارها دارای نوسان هستند، اما ژاپن پس از کاهش از 110.6 میلیون تن در سال 2014، میزان تولید فولاد خود را بالای 104 میلیون تن حفظ کرده است.

علت این سقوط به افزایش گسترده مالیات بر فروش در کشور جزیره برچسب زده شده است. هیچ اجماع روشنی در مورد هر نوع احیاء وجود ندارد. با این حال، به گفته کارشناسان، یک محرک می تواند به بهبود کشور کمک کند.

ژاپن با فروش 40.4 میلیون تن در سرتاسر جهان دومین صادرکننده بزرگ فولاد پیشرفته و با عیار بالا است. علیرغم کاهش تولید، توانسته رشد 22 درصدی صادرات را افزایش دهد. کره جنوبی، تایلند و چین خریداران عمده فولاد ژاپن هستند.

Nippon & Sumitomo و JFE بزرگترین تولیدکنندگان فولاد در ژاپن هستند.

3. هند


همانطور که اقتصاددانان برجسته در ستون های معروف می گویند، هند قرار است از ژاپن پیشی بگیرد و دومین تولید کننده بزرگ فولاد خام در جهان شود. چهارمین اقتصاد بزرگ جهان پس از رسیدن به 95 میلیون تن متریک در پایان سال 2016، 101 میلیون تن متریک در فوریه 2017 تولید کرد که به سرعت 11 درصد افزایش یافت.

هند، چهاردهمین صادرکننده بزرگ فولاد خام، 10 میلیون تن فولاد به خریداران جهانی عرضه کرد. بر اساس برخی برآوردها، هند رشدی 75 درصدی در صادرات داشته است. برآوردهای دیگر از 101% تا 142% می رسد. واردات اما نزدیک به 25 درصد کاهش یافته است.

بزرگترین خریداران فولاد از هند نپال، بلژیک و بنگلادش هستند.

گروه TATA Steel، Steel Authority of India Ltd. (SAIL) و JSW Steel Limited برترین تولیدکنندگان فولاد هند هستند. اینها همچنین به عنوان برخی از بزرگترین فولادسازان با کیفیت صادراتی در جهان شناخته می شوند.

4. ایالات متحده آمریکا


پس از کاهش شدید تولید فولاد خام از 88.2 میلیون متریک تن به 78.6 میلیون متریک تن در سال 2016، به نظر نمی رسد سلامت فولاد ایالات متحده بهبود یابد.

محققان بازار ادعا می‌کنند که واردات ارزان و مازاد از اقتصادهای بزرگ در حال توسعه، فولادسازان داخلی در بازارهای غربی را مجبور به تعطیلی فعالیت‌ها و اخراج مشاغل می‌کند که باعث کسری تولید می‌شود.

ایالات متحده، همچنین بزرگترین واردکننده فولاد، در حال مذاکره با چندین تولیدکننده بزرگ در اقتصادهای در حال توسعه برای مهار صادرات مازاد است که می تواند برای بازار جهانی فاجعه بار باشد.

کارشناسان اقتصادی اما پیش بینی می کنند که وضعیت تولید فولاد به حالت عادی بازگردد.

با وجود این، ایالات متحده همچنان فولاد مرغوب را به نزدیک به 150 کشور صادر می کند که بزرگترین خریداران آن کانادا و مکزیک هستند. Nucor، US Steel و ArcelorMittal بزرگترین فولادسازان ایالات متحده هستند.

نهمین صادرکننده بزرگ فولاد نزدیک به 9 میلیون تن فولاد به 150 اقتصاد فروخته است.

5. روسیه


پس از افزایش تولید در سال 2014، سیلوهای تولید فولاد روسیه با کاهش تدریجی تولید در سال 2016 به 68.6 میلیون تن کاهش یافتند. با این حال، روسیه در سه ماهه اول سال 2017 نزدیک به 70.8 میلیون تن فولاد تولید کرد.

روسیه جایگاه خود را به عنوان سومین صادرکننده بزرگ فولاد با 31.1 میلیون تن صادرات فولاد تا سال 2016 حفظ کرده است.

روسیه عمدتاً به ترکیه، تایوان و مکزیک صادرات دارد. بزرگترین تولیدکنندگان فولاد روسیه عبارتند از Novolipetsk Steel، Evraz Group و Severstal JSC.

6. کره جنوبی


کره جنوبی ششمین تولید کننده بزرگ فولاد است که تا سال 2016 بیش از 68 میلیون تن فولاد را فرآوری کرده است.

با این حال، روند تولید با کاهش جزئی در اوایل سال 2017 نوسانات را نشان می‌دهد. کارشناسان ادعا می‌کنند که ارقام فقط بهتر از این هستند زیرا زود است که قبل از پایان دوره مالی به نتیجه‌ای برسند.

این کشور همچنین چهارمین صادرکننده بزرگ فولاد خام در جهان است. و خریداران عمده آن چین، ایالات متحده و ژاپن هستند.

با توجه به اینکه POSCO و شرکت فولاد هیوندای بزرگترین تولیدکنندگان فولاد کره جنوبی هستند، صادرات به نزدیک به 30.3 میلیون تن رسیده است.

7. آلمان


آلمان، که به دلیل فولاد با عیار بالا شناخته می شود، جایگاه خود را به عنوان هفتمین تولیدکننده بزرگ فولاد خام در جهان حفظ کرده است. تا سال 2016، تولید فولاد این کشور به 42.1 میلیون تن رسیده است که تنها کاهش ناچیزی نسبت به نتایج سال 2015 دارد.

این مرکز فناوری اکنون پنجمین صادرکننده بزرگ فولاد خام است. فرانسه، لهستان و هلند مصرف کنندگان فولاد ساخت آلمان هستند.
فولاد ساخت آلمان به طور گسترده در بخش های خودروسازی و تسلیحات استفاده می شود.

ThyssenKrupp، ArcelorMittal و Salzgitter بزرگترین تولیدکنندگان فولاد آلمان هستند.

به گفته کارشناسان، آلمان قرار است در سال های آینده از نظر میزان تولید از بسیاری از کشورهای دیگر پیشی بگیرد.

8. ترکیه


پس از کاهش تدریجی تولید به دلیل خیزش های سیاسی منطقه ای، سیلوها و واحدهای تولیدی فولاد ترکیه با افزایش شدید از 31.5 میلیون متریک تن به 33.2 میلیون متریک تن (یا 9.7 درصد رشد) تا ماه می 2017 احیا می شوند.

صادرات فولاد ترکیه با 2 درصد افزایش از 14.8 میلیون تن در سال 2015 به 15 میلیون متریک تن در سال 2016 رسید.

بزرگترین مصرف کنندگان فولاد ترک آمریکا، مصر و امارات هستند.

بزرگترین تولیدکنندگان فولاد در ترکیه گروه Erdemir، Içdas و Habas هستند.

9. برزیل


بحران اقتصادی برزیل به شدت تولید فولاد خام این کشور را نزدیک به سه میلیون متریک تن کاهش داده است که در حال حاضر به 30.2 میلیون متریک تن در سال 2016 رسیده است.

به گفته یک انجمن ملی فولاد مشهور در برزیل، از سال 2014، صنعت فولاد این کشور آمریکای جنوبی 83 واحد فعال را تعطیل کرده، بیش از 40000 شغل را از بین برده و سرمایه گذاری هایی به ارزش 3.2 میلیارد دلار را به تاخیر انداخته است.

طبق اعلام انجمن، این کشور تولید فولاد خام خود را تقریباً 9.2 درصد کاهش داد. این امر بر بخش‌های متحد از جمله خودروسازی تأثیر گذاشته است.

صادرات فولاد برزیل با 2 درصد کاهش به 13.4 میلیون تن رسیده است.

بزرگترین تولیدکنندگان فولاد در برزیل عبارتند از Gerdau، ArcelorMittal، USIMINAS و CSN.

و با وجود اینکه برزیل همچنان در ردیف اول تولیدکنندگان فولاد جهان قرار دارد، به گفته کارشناسان، وضعیت این کشور به این زودی بهبود نخواهد یافت.

10. اوکراین


کشور اروپای شرقی، اوکراین، از نظر تولید فولاد خام، دو رتبه سقوط کرده است، از هشتم در سال 2010 به دهم در سال 2016. یک درگیری نظامی عمده در حال انجام، تولید فولاد کشور را فلج کرد، که در حال حاضر به 24.2 میلیون تن رسیده است، زیرا این درگیری در سمت شرقی، جایی که بیشتر واحدهای فولادی در آن قرار دارند، در جریان است.

از سال 2017، اوکراین 18.2 میلیون تن متریک صادر کرده است که نشان دهنده کاهش 30 درصدی در صادرات کلی در میان ناکامی سیاسی است.

Metinvest، ISD، Corporation، JSC و Zaporizhstal بزرگترین فولادسازان برزیل هستند.

مصر، ترکیه و ایتالیا بزرگترین مصرف کنندگان فولاد اوکراین هستند.

کارشناسان امیدوارند زیرا تولید فولاد خام این کشور بهبود جزئی نزدیک به 2 میلیون تنی داشته است.

اوکراین همچنان در میان ده تولیدکننده و صادرکننده بزرگ فولاد خام رتبه ای دارد.

javanmard وب‌سایت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ارتباط تلفنی با کارشناسان ما

09151009700

ارتباط سریع